50 jaar FC Hoogeinde

25 april 2020: viering 50 jaar FC Hoogeinde

FC Hoogeinde viert feest! In 2020 bestaat de club exact 50 jaar en dat moet gevierd worden. We doen dat in stijl en we hopen van harte dat jij er ook bij bent! O ja: de inkom op onze onvergetelijke feestavond is volledig GRATIS!

Facebook evenement (klik alvast op 'Aanwezig'!): https://www.facebook.com/events/1985995428170578/

GRATIS INKOM!

LOCATIE
Feesttent voetbalterrein FC Hoogeinde (Molenstraat 18a, 9170 Sint-Gillis-Waas), zaterdag 25 april 2020

PROGRAMMA

17u - 20u30: BARBECUE
Gezellige barbecue aan democratische prijzen in onze sfeervolle tent. Inschrijven? Check deze link!

21u00: OPTREDEN COVERBAND 'ONDERKOVER'
Een heerlijke setlist met vergeten parels uit de good old 60's, de hippe 70's, de vrolijke 80's en de stevige 90's? Daar komen de mannen van Onderkover voor zorgen! Ze hebben steeds één doel voor ogen: een uitzinnig publiek in een kot dat snel te klein lijkt. Van De Kreuners, Golden Earring en The Scene tot het geweldige ABBA of het legendarische Status Quo: steeds slagen ze erin om, met oog voor het origineel, alles in een krachtig 'Onderkover-jasje' te gieten. Smeer alvast uw stembanden voor de perfecte opener voor onze feestavond!

Een voorsmaakje:
- https://www.youtube.com/watch?v=Ofpv3NeYSUQ
- https://soundcloud.com/onderkover

23u00: OPTREDEN JETTIE PALLETTIE
De polonaisetrein van het knotsgekke feestfenomeen Jettie Pallettie dendert intussen in volle vaart door België en Nederland én bereikt binnenkort de halte Sint-Gillis-Waas! Met haar flitsend voorkomen, waanzinnige meezingers en haar aanstekelijke enthousiasme zorgt ze telkens weer voor een onvergetelijk feestje. Kortom: deze supersympathieke koningin van de ambiance is een garantie op feestplezier in onze tent!

Een voorsmaakje:
- https://www.youtube.com/watch?v=PVkR8jMmz1c
- https://www.youtube.com/watch?v=mcgo2ahmVkg
- https://www.youtube.com/watch?v=RuXyf9YfJRA

00u - 04u: AFTERPARTY MET DJ FRANS LOOS
DJ Frans Loos is naast ontelbaar veel feestjes en evenementen intussen al maar liefst acht jaar op rij de vaste man achter de draaitafels in 't Kuipke voor de alomgekende Zesdaagse van Gent. Voor FC Hoogeinde zakt hij met plezier af naar Sint-Gillis-Waas om het dak van onze feesttent er volledig af te blazen! Dankzij deze top-dj zal niemand nog een reden hebben om stil te staan. Maak u klaar voor de gekste afterparty aller tijden, we gaan helemaal 'loos'!


MERCI, BEDANKT, THANKS!
We bedanken nu reeds alle sponsors voor hun geweldige steun aan onze club. Zonder hun zeer gewaardeerde tussenkomst was 50 jaar FC Hoogeinde onmogelijk geweest. Hun steun betekent vandaag de dag meer dan een hart onder de riem, en daarom, een welgemeende DANK JULLIE WEL!

Media