Eerste elftal - verslagen

ZONDAG 15 DECEMBER 2019: FC HOOGEINDE - BAASRODE   2 - 1

De laatste wedstrijd van 2019 betekende de start van de terugronde in 4de provinciale E. FC Hoogeinde kreeg het bezoek van Baasrode, een ploeg die verrassend laag in het klassement geposteerd staat. Verrassend, omdat FCH het allesbehalve onder de markt had in de heenwedstrijd. Met de betrachting om opnieuw een gooi te doen naar 12 op 12 kreeg Hoogeinde met Baasrode dus meteen een een lastige horde op zijn weg.

Het veld in het Gilbert Beckstadion had fel te lijden onder de weersomstandigheden van de voorbije dagen en werd omgetoverd tot een modderig decor voor een bitsige strijd. Coach Glenn Van Roeyen kreeg zijn elftal weliswaar gretig aan de aftrap, en dat loonde. Na amper 3 minuten spelen stond rood-zwart al op voorsprong. Een verre inworp van linksachter Gianni Reho werd verlengd tot bij Yannick Van Mullem, die zijn tweede kopbaldoelpunt van dit seizoen lukte (1-0).

Hoogeinde duwde door en zag ei zo na Cengiz Kaplan de voorsprong verdubbelen. Hij kon vrijstaand koppen na een goede vrije trap, maar zijn kopbal miste richting. Even later was het de beurt aan Jarno De Maesschalck: hij schakelde zijn verdediger uit en ging alleen op de bezoekende doelman af. Die wist echter knap redding te brengen op de poging van onze gelegenheidsspits. FCH liet dus na om de voorsprong te verdubbelen en zag Baasrode - na onnoemelijk veel lange ballen - ook kansjes afdwingen. Vlak voor de rust werd de bal slecht weggewerkt in de Hoogeinde-achterhoede en daar wist een Baasrode-verdediger wel raad mee. In één tijd knalde die de afvallende bal in de verste hoek binnen: 1-1.

Coach en spelers doken dus met het nodige denkwerk de kleedkamers in, want FC Hoogeinde kwam uiterst zwak voor de dag in een bijzonder matige eerste helft. Paniekerig voetbal, onzuivere passing en misverstanden bij de vleet. Neen, deze partij zou er geen worden om over naar huis te schrijven. De drie punten binnenhalen was het enige dat telde in de 2de helft.

Die tweede helft leidde niet tot veel beterschap, FCH kwam amper tot kansen en zag vooral de bezoekers offensief dreigen. Echte kansen leverde hen dat niet op, al moest doelman Cedric Thieleman een aantal keren gepast tussenkomen op hoge ballen. Op het uur werd wel een doelpunt van de bezoekers afgekeurd wegens buitenspel. Het moet gezegd dat de troepen van Glenn Van Roeyen hier goed wegkwamen. Hoogeinde kwam er zelf pas rond minuut 70 een eerste keer echt uit. Een splijtende pass van Joren Huybrecht bereikte de ingevallen Kevin Schelfhout. Diens snelle voorzet bereikte kapitein Jarno De Maesschalck, die aan de tweede paal de 2-1 tegen de netten kopte. De eerste kans in de tweede helft leverde zo (ietwat tegen de gang van het spel in) opnieuw een voorsprong op voor Hoogeinde.

Het werd bibberen tot het einde. Hoewel de bezoekers hun doelpuntenmaker verloren met een tweede geel kartonnetje, bleven de gevaarlijkste kansen voor Baasrode. Enkele vrije trappen en afstandsschoten leverden echter geen doelpunten meer op. Vlak voor affluiten bracht een ultieme tackle van een ijzersterke Sam Loulidi redding. Het verlossende eindsignaal deed FCH zuchten van opluchting. Mooi was het niet, maar er worden wel opnieuw drie punten bijgeschreven op het conto van FC Hoogeinde. Het team van T1 Van Roeyen gaat dus de winterstop in op plaats 6. Los van deze matige partij verdienen onze mannen een ferme pluim voor hun puik werk in deze eerste seizoenshelft.

Speelden voor FC Hoogeinde: Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Jorick Thijs, Sam Loulidi, Gianni Reho, Wayne De Cock (78' Bryan Van Driessche), Yannick Van Mullem, Joren Huybrecht, Cengiz Kaplan (89' Abdel Ajjar), Angelo Stuer (64' Kevin Schelfhout), Jarno De Maesschalck


ZONDAG 6 OKTOBER 2019: RUPELMONDE - FC HOOGEINDE   4 - 2

Na de eerste seizoensnederlaag tegen Tielrode volgde amper 7 dagen later de al even lastige verplaatsing naar het ambitieuze Rupelmonde. De thuisploeg laat overal optekenen dat ze net als vorig seizoen voor de titel willen gaan. FCH wist dus dat het maar beter scherp aan de aftrap verscheen.

En laat het net daar deze week volledig misgelopen zijn. Na amper 17 minuten hingen de bordjes al op 3-0 voor Rupelmonde. Een knullige own-goal en twee keer zwak verdedigend werk gaven de thuisploeg een vrijgeleide naar een driedubbele bonus. Zo sterk onze achterhoede de voorgaande weken acteerde, zo bedenkelijk was het vandaag. Hoogeinde liep 35 minuten achter het balletje aan alvorens er van enig weerwerk sprake was. De ruststand liep nog op tot maar liefst 4-0, zodat coach Glenn Van Roeyen met het nodige denkwerk de catacomben indook.

Na de zwakste 45 minuten van dit seizoen wist zo goed als iedere nuchtere toeschouwer dat dit een onmogelijke opgave was geworden. Nochtans liet Hoogeinde in de tweede helft wel zien waarom het momenteel in de eerste helft van het klassement terug te vinden is. Plots werden de duels wel gewonnen en kwamen er na goed voetballend werk enkele loepzuivere kansen voor Cengiz Kaplan en Angelo Stuer, die helaas kracht en precisie misten. Het ontbrak te vaak aan een zuivere laatste pass om nog meer scoringskansen te creëren. Een kwartier voor tijd was het dan toch raak: de ingevallen Jorick Thijs trapte de nul van het bord met een knappe volley: 4-1. Twee minuten later ging ook een afgeweken afstandsschot van Cengiz Kaplan tegen de netten (4-2), en plots sloeg de twijfel toe bij de thuisploeg.

Wanneer even later een parade van de thuisdoelman de 4-3 voorkwam op een stevige kopbal van alweer Jorick Thijs, werd helaas duidelijk dat Hoogeinde niet de efficiëntie en het geluk had om de 4-0 nog op te halen. Aan de overzijde moest Cedric Thieleman zich nog één keer onderscheiden op een zeldzame counter van Rupelmonde in de slotfase. Een verdienstelijke tweede helft na een afgrijselijke eerste: het is een betreurenswaardige, maar correcte analyse van deze wedstrijd. Doodzonde, want het Hoogeinde van de voorbije weken maakte zeker aanspraak op puntengewin in Rupelmonde. Nu kan én moet besloten worden dat Rupelmonde terecht (en veel te gemakkelijk) de drie punten thuis mocht houden na een dramatische collectieve off-day.

Na een vrij weekend volgt voor FC Hoogeinde de lastige verplaatsing naar de derde titelkandidaat op rij, Bosdam Beveren. De geschorste Brian De Dobbelaer zal die wedstrijd van aan de zijlijn moeten volgen.

Speelden voor FC Hoogeinde:
Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer (85' Bryan Van Driessche), Jarno De Maesschalck, Samir Loulidi, Kevin Schelfhout (65' Gianni Reho), Wayne De Cock, Yannick Van Mullem, Stefan Van Leugenhaege, Angelo Stuer, Cengiz Kaplan, Bjorn Van der Stighelen (65' Jorick Thijs)


 

ZONDAG 29 SEPTEMBER 2019: FC HOOGEINDE - VK TIELRODE   2 - 3

Met de komst van groot titelkandidaat VK Tielrode leek het voor de thuisploeg een grote test te worden. FC Hoogeinde begon als leider aan de wedstrijd met een uitstekende 12 op 12. Zoals het meestal gaat wanneer een ploeg uitstekend presteert waren er ook nu een pak toeschouwers aanwezig om deze onvervalste topper bij te wonen.

De wedstrijd begon uitstekend voor FC Hoogeinde met direct twee grote kansen voor Bjorn Van Der Stighelen doch helaas Bjorn was niet scherp genoeg om de fiere leiders op voorsprong te brengen. De wedstrijd liep verder gelijkopgaand met een ook goed voetballend Tielrode dat echter toch een paar keer aan de noodrem diende te trekken. Op het halfuur leek FC Hoogeinde dan toch te scoren doch de bal belandde op de deklat. In de rebound werd Stefan Van Leugenhage onderuit geschoffeld en werd er een terechte penalty gefloten. Specialist Stefan Van Leugenhaege himself zette deze feillloos om en bracht FC Hoogeinde op voorsprong. Jammer genoeg werd door Tielrode enkele minuten later reeds tegengescoord na een prima vrije trap.  Nog voor rust werd het zelfs 1-2 na een nogal ongelukkig ontzetten van onze verdediging. Ruststand 1-2 dus.

Na rust scoorde de snelle Cengiz Kaplan al na enkele minuten de gelijkmaker : 2-2 na 47'.  FC Hoogeinde speelde ditmaal niet het beste voetbal van de voorbije weken maar was toch de evenknie van Tielrode. Een gelijkspel leek dus een perfect resultaat te zullen worden. Jammer genoeg kregen we een kwartier voor het einde na een hoekschop toch iets te gemakkelijk de 2-3 binnen. FC Hoogeinde probeerde nog minstens een gelijkspel te halen doch scoren lukte niet meer. Zo ging Tielrode dus met de volle buit lopen na een alweer zeer degelijke wedstrijd van FC Hoogeinde. Co-leider Bosdam verloor ook en zo bleef FC Hoogeinde ook na vijf wedstrijden aan de leiding. Een heel straffe prestatie toch wel. Volgende week zondag wacht ons alweer een heel moeilijke wedstrijd met de verplaatsing naar het stevige Rupelmonde

Speelden voor FC Hoogeinde:
Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Jarno De Maesschalck, Samir Loulidi, Kevin Schelfhout (83' Joren Huybrecht), Wayne De Cock, Yannick Van Mullem, Stefan Van Leugenhaege, Angelo Stuer (84' Gianni Reho), Cengiz Kaplan, Bjorn Van der Stighelen.


ZONDAG 22 SEPTEMBER 2019: HAASDONK B - FC HOOGEINDE   2 - 3

Na een sterk seizoensbegin met negen op negen was het uitkijken of FC Hoogeinde daar een vervolg aan kon breien. Een pak toeschouwers (en heel wat supporters van FC Hoogeinde) waren opgedaagd en namen plaats op de toch wel prachtige zittribune. Het is duidelijk dat FC Hoogeinde de voorbije weken aan klantenbinding heeft gedaan. Vooraf waren al onze spelers er van overtuigd dat het wel eens een heel moeilijke wedstrijd zou kunnen worden. Haasdonk is immers een doorgaans jonge ploeg met wel wat voetballend vermogen. Wayne De Cock en Angelo Stuer waren niet helemaal fit en startten op de bank. Jelle Van Overloop versierde zijn eerste basisplaats en speelde een heel sterke wedstrijd.

FC Hoogeinde kwam heel snel aan de eerste kansen via de snelle Bjorn Van Der Stighelen en had altijd moeten voorstaan doch de goed keepende thuisdoelman voorkwam een snelle voorsprong van de leiders.  Het was zelfs de thuisploeg die kon uitlopen tot 2-0 na toch wel slecht verdedigen van FC Hoogeinde. Ondertussen diende ook onze spits Bjorn Van Der Stighelen gekwetst het veld te verlaten en werd vervangen door Gianni Reho. Tactisch diende er dus ook het een en ander aangepast te worden.  Dit was echter het sein voor FC Hoogeinde om een versnelling hoger te gaan spelen. Haasdonk werd helemaal overspeeld het tweede gedeelte van de eerste helft. Kans op kans kregen de werkelijk subliem spelende bezoekers. Onder andere Jorick Thijs kopte op de paal. Hij vooral had zijn goaltje wel verdiend tegen zijn ex-ploeg. Het kon echter niet uitblijven en het was onze kapitein Jarno De Maesschalck die keihard de bal binnenkopte en voor de aansluitingstreffer zorgde. Op slag van rust werd het zelfs nog twee-twee toen de scheidsrechter duidelijk handsspel binnen het strafschopgebied bestrafte met een terechte penalty. Specialist Stefan Van Leugenhaege trapte de bal loepzuiver binnen. Ruststand : 2-2

Na rust ging FC Hoogeinde op zijn elan verder en reeds bij de eerste aanval was het alweer prijs. Weerom Jarno De Maesschalck was bij de pinken en zorgde voor een 2-3 voorsprong. Vreemd genoeg viel het daarna een beetje stil.  Naarmate de wedstrijd vorderde sliep er toch wat stress in de bezoekende rangen. Dat de scheidsrechter meermaals iedereen op de heupen werkte deed er ook geen goed aan. Het uitdagend fluiten van de ref was een smet op een overigens sportieve wedstrijd. Dat er toch zoveel gele kaarten vielen was heel raar.  FC Hoogeinde had een paar keer de 2-4 aan de voet doch verzuimde het af te maken.  Vooral thuisdoelman Miguel Pfaff speelde een hoofdrol en was beresterk. De laatste 10 minuten werd het nog echt nagelbijten voor de bezoekende supporters. De scheids had het alweer niet goed gezien en legde de bal op de stip (voor een fout duidelijk buiten het strafschopgebied). De Haasdonkse spits besloot naar het beeld van zijn wedstrijd echter naast.  Zo gingen de drie punten toch dik verdiend naar FC Hoogeinde. Aldus blijft FC Hoogeinde aan de leiding samen met Bosdam met het maximum van de punten. Minpuntje was echter het missen van heel wat kansen al blijft het de verdienste tot deze kansen te komen.

Wat de scheidsrechter betreft : KBVB doe er iets aan .......

Nu zondag ontvangen wij titelkandidaat VK Tielrode. De wedstrijdbal wordt geschonken door de jarige Myriam Bleyenberg. Supporters op post !!!

Speelden voor FC Hoogeinde:
Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Jarno De Maesschalck, Samir Loulidi, Kevin Schelfhout, Jorick Thijs (70' Wayne De Cock), Yannick Van Mullem, Stefan Van Leugenhaege, Jelle Van Overloop (88' Angelo Stuer), Cengiz Kaplan, Bjorn Van der Stighelen (21' Gianni Reho)


 

ZONDAG 15 SEPTEMBER 2019: FC HOOGEINDE - SVH WAASMUNSTER   3 - 1

De spelers waren al redelijk vroeg uit bed want 's morgens stond de traditionele fotoshoot op het programma. Daarna konden zij een heerlijke spaghettimaaltijd veroberen (met dank aan Conny en Gerard). Opvallend feit was dat er heel wat belangstelling was rondom ons veld. De goede resultaten brengen precies een pak meer supporters op de been. FC Hoogeinde had het nochtans moeilijk de eerste helft. FC Hoogeinde probeerde traditiegetrouw voetballend zijn wil op te dringen doch de bezoekers reageerden daarop met heel viriel spel. Toen Hardy dan ook nog op voorsprong kwam leek het helemaal een hele moeilijke wedstrijd te worden voor FC Hoogeinde. Tot overmaat van ramp werden Wayne de Cock en Angelo Stuer dan ook nog van het veld getrapt en dienden zij nog in de eerste helft vervangen te worden. Vooral de aanslag op Angelo Stuer was bewust en was simpelweg donkerrood doch het bleef evenwel bij geel.

In de tweede helft bewezen de alweer in het wit (wat een knappe truitjes !)  spelende gastheren van FC Hoogeinde dat zij dit seizoen over een bredere kern kunnen beschikken. Alle invallers droegen meer dan hun steentje bij tot het overtuigende voetbal dat na de pauze op de mat werd gelegd. Stefan Van Leugenhaege zorgde vrij snel voor de gelijkmaker. Vanaf dan ging FC Hoogeinde nadrukkelijk op zoek naar de zege en dat lukte hen ook. Hardy bleef potig voetballen en hierbij dient toch gezegd dat de scheidsrechter hierbij veel te laks optrad. Een herboren Bjorn Van Der Stighelen trapte de 2-1 binnen na een geweldige combinatie waarbij wel vijf spelers betrokken waren. De net ingevallen Boniface Nwobi zorgde voor een prachtige assist waarbij Cengiz Kaplan (alweer hij !) de overwinning helemaal veilig stelde.  (3-1)  Boniface Nwobi had nog een penalty verdiend toen hij werd 'gepakt' in het strafschopgebied doch er werd niet gefloten. Alweer een overwinning dus voor FC Hoogeinde en het dient gezegd : geen enkele overwinning was gestolen en alle drie dik verdiend.  Zo staat FC Hoogeinde verdiend aan de leiding samen met Bosdam maar een beter doelsaldo duidt FC Hoogeinde als leider aan.

Fc Hoogeinde beschikt ook over de beste aanval en de beste verdediging. Het maximum van negen op negen voelt heerlijk aan !

Speelden voor FC Hoogeinde:
Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Jarno De Maesschalck, Samir Loulidi, Kevin Schelfhout, Wayne De Cock (31' Jorick Thijs), Cengiz Kaplan, Yannick Van Mullem, Bjorn Van Der Stighelen (89' Boniface Nwobi), Stefan Van Leugenhaege, Angelo Stuer (44' Jelle Van Overloop) 


 

ZONDAG 8 SEPTEMBER 2019: FC HOOGEINDE - SKL DOORSLAAR   3 - 1

Na de zege in Baasrode kreeg FC Hoogeinde het bezoek van de nieuwe B-ploeg van SKL Doorslaar. De kersverse vierdeprovincialer won vorige week met 2-1 van Sombeke, FCH wist dus dat het maar beter op zijn hoede was voor de jongelingen uit het Lokerse gehucht. Bij Hoogeinde ontbraken Yannick Van Mullem en Gianni Reho, die even nood hadden aan de Spaanse zon. Coach Glenn Van Roeyen behield het vertrouwen in de ploeg die de scalp van Baasrode veroverde en dat bleek effectief. FCH begon snedig aan de partij en greep de bezoekers meteen bij de keel. Dat veruitwendigde zich in twee uitstekende kansen voor Stefan Van Leugenhaege, maar de doelman uit Doorslaar wist er telkens raad mee.

Na die blitzstart verdween het tempo bij de thuisploeg en daar kon Doorslaar handig gebruik van maken. Matig verdedigend werk langs onze zijde leverde de bezoekers een ietwat gevleide voorsprong op: een knap afstandsschot verdween in de verste hoek: 0-1. FCH was even van slag en had moeite om zich te herpakken. De slordigheden en misverstanden waren te groot in aantal om van een kwalitatief sterke 1ste helft te spreken. Toch toonden de troepen van coach Glenn Van Roeyen zich weerbaar: nog voor de rust werd de achterstand omgezet in een voorsprong. Eerst kon Bjorn Van der Stighelen alleen op de doelman af, in twee tijden deponeerde hij de bal tegen de netten: 1-1. Luttele minuten later leidde een sublieme individuele actie van Cengiz Kaplan tot de voorsprong voor FCH: 2-1! Dat werd dan ook de ruststand.

Hoogeinde werd na de pauze wel duidelijk de betere ploeg en nam al bij al vlot de maat van een jong en enthousiast Doorslaar B. De ervaring bij FCH zorgde ervoor dat we nooit meer in de problemen kwamen, al was een tweetal keer een attente Cedric Thieleman nodig om gevaar te neutraliseren. Het duurde nog even vooraleer de match helemaal beslist werd, want heel wat dotten van kansen werden onbenut gelaten. De bezoekers zagen hun rechtsachter intussen ook uitgesloten worden na het neerhalen van de doorgebroken Cengiz Kaplan. Die liet het allemaal niet aan zijn hart komen, want het was uiteindelijk toch alweer hij die op assist van Wayne De Cock de welverdiende 3-1 op het bord trapte.

Zonder al te veel glans - maar des te verdiend - pakt Hoogeinde dus de tweede driepunter op rij. Ook de vorige twee seizoenen werd gestart met 6 op 6, benieuwd of de lijn deze keer langer kan doorgetrokken worden. Net als vorig jaar komt op de derde speeldag SV Hardy Waasmunster langs in het Gilbert Beckstadion. Supporters op post!

Speelden voor FC Hoogeinde:
Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Jarno De Maesschalck, Samir Loulidi, Kevin Schelfhout, Wayne De Cock (84' Joren Huybrecht), Jorick Thijs, Stefan Van Leugenhaege, Angelo Stuer (84' Jelle Van Overloop), Cengiz Kaplan, Bjorn Van der Stighelen (89' Wim Van Dommelen)


ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2019: BAASRODE - FC HOOGEINDE  0 - 2

Op de openingsspeeldag van het nieuwe seizoen in 4de provinciale E maakten de manschappen van T1 Glenn Van Roeyen meteen de verre verplaatsing richting Baasrode. Na een meer dan degelijke voorbereiding achtte onze hoofdtrainer zijn team klaar voor het echte werk. Baasrode kende vorig jaar een bijzonder matig seizoen en was vastberaden om het dit seizoen beter te doen. Het beloofde dus een stevige strijd te worden, en zo geschiedde. De thuisploeg nam van bij de aftrap de partij in handen en Hoogeinde wist in het eerste kwartier niet van welk hout pijlen maken. FCH mocht zich gelukkig prijzen dat de efficiëntie ontbrak bij Baasrode, want in de openingsfase creëerden de gastheren enkele grote kansen. Hun pogingen misten echter kracht en precisie.

Hoogeinde nam de waarschuwingen ter harte en knokte zich terug in de partij. De grootste kans langs onze zijde was voor Samir Loulidi, die op aangeven van zijn defensieve kompaan Jarno De Maesschalck alleen voor de doelman verscheen. Vanuit een scherpe hoek kwam hij echter niet tot scoren. Even later had Bjorn Van der Stighelen iets te veel tijd nodig om een gevaarlijke 1-op-1 situatie met de doelman te verzilveren. We doken dus de catacomben in met een 0-0-ruststand, waar vooral FCH niet rouwig om mocht zijn.

Trainer Glenn Van Roeyen voerde enkele tactische verschuivingen door en in het tweede bedrijf kwam een ander Hoogeinde uit de kleedkamers. Plots was er meer scherpte in de duels en dat loonde. Een afvallende bal op een uitstekend getrapte hoekschop van Cengiz Kaplan kwam bij Angelo Stuer terecht. Die nam de bal in één tijd op de volley en knalde enig mooi binnen: 0-1! Hoogeinde speelde een volwassen tweede helft en liet amper nog gevaar tot bij Cedric Thieleman komen. Wanneer toch enige dreiging zich aandeed, was onze doelman steeds attent als eerste op de bal. De thuisploeg probeerde wel te drukken, maar FCH behield te allen tijde de controle over de wedstrijd. Scheidsrechter Patrick Van Geem deed het angstzweet wel tot twee keer toe uitbreken wanneer hij - onterecht - Angelo Stuer en Bjorn Van der Stighelen een 'tweede' gele kaart onder de neus duwde. Gelukkig corrigeerde de ref zijn fouten en mochten beide heren de partij wel uitspelen, tot groot ongenoegen van het talrijk opgekomen thuispubliek.

In de slotfase bekroonde ons elftal het harde werk met een welverdiende dubbele bonus. De snelle Gianni Reho werd gelanceerd, die was niet zelfzuchtig en vond Cengiz Kaplan, die de 0-2 makkelijk tegen de netten kon duwen. De ontlading was groot bij spelers, trainers en de massaal meegereisde supporters van Hoogeinde. In de absolute blessuretijd kreeg de thuisploeg nog een (wel zeer licht toegekende) strafschop. Hét moment voor onze doelman om zijn beresterke partij nog wat extra in de verf te zetten, want zowel op de eerste inzet als op de rebound stond Cedric pal. Knap werk van onze goalie!

Hoogeinde start dus zo aan het seizoen met een mooie driepunter en krijgt volgende week nieuwkomer SKL Doorslaar B over de vloer in het Gilbert Beck Stadion. Met dezelfde inzet, gedrevenheid en beleving van de 2de helft in Baasrode moet ook daar wat te rapen vallen voor de falanx van trainer Glenn Van Roeyen.

Speelden voor FC Hoogeinde:
Cedric Thieleman, Brian De Dobbelaer, Jarno De Maesschalck, Samir Loulidi, Kevin Schelfhout, Jorick Thijs (46' Wayne De Cock), Yannick Van Mullem, Stefan Van Leugenhaege, Angelo Stuer (78' Gianni Reho), Cengiz Kaplan, Bjorn Van der Stighelen (85' Jetto Ligot). Reservedoelman Jari Van Britsom kwam niet in actie.